Titel

Zwarte Pieten Concert

The Peatles

Wanneer

Wanneer: 
25/11/2017 - 15:00
Prijs: 

€ 5,00 (abo), € 6,00 (vvk), € 8,00 (kassa)

Waar: 
den Ichter
Jeugd
Podium
Deze knotsgekke bende zwarte pieten zet menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve concert voor groot en klein.

“Hoort wie klopt daar, kinderen?” Het zijn The Peatles! Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Daarom kwam hij op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang al hun speelgoed af te nemen en ze enkel te laten spelen met muziekinstrumenten. Op een dieet van speculaas en marsepein zwoegden ze uren, dagen en maanden en eindelijk... The Peatles zijn geboren!

Deze knotsgekke bende zwarte pieten zette ondertussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein. Dit schoenenvullend, schoorsteenklauterend en snoepstrooiend zootje ongeregeld trekt ENKEL door het Vlaamse land met 60 minuten muziek én acteerwerk van de bovenste plank.

Ze brengen een originele mix van oude en nieuwe Sinterklaasliedjes (tienerhits voorzien van Sinterklaasteksten), dit alles op ludieke wijze aan elkaar gespeeld door het kruim uit de zwarte pietenwereld. Laat je jongste gasten genieten van een interactieve show waarbij ze helemaal uit hun dak gaan op de stevige (peper)noot muziek waar ook de Sint zo gek van is!

Media

The Peatles - het paard van Sinterklaas