Titel

Levien - UiTverkocht

Wanneer

Wanneer: 
20/04/2018 - 20:15
Prijs: 

€ 10,00 (abo), € 12,00 (vvk), € 14,00 (kassa)

Waar: 
den Ichter
Podium
Donkere kroegen en achterzalen hebben de unieke stem van Levien doen rijpen. Soms fluisterend, soms grauw en bezwerend.

Altijd zichzelf, zoals zijn grote voorbeelden Tom Waits, Nick Cave en andere zwervers die weten dat alleen onderweg een nieuw verhaal wordt geschreven.

Wat hem onderscheidt van de meesters van blues, rock en jazz: Levien zingt in het Nederlands. Zoals De Groot en Nijgh elkaar vonden, zo hecht is ook de band tussen Levien en tekstschrijver Jeroen Van Haele. Hun songs zijn fris en meeslepend, soms diepzinnig en ontroerend. Met zijn bijzondere geluid en performance nodigt Levien de toeschouwer uit om even samen onderweg te zijn.

Levien laat zich begeleiden door de virtuoze muzikant Raf ‘Lazy Horse’ Timmermans o.a. Kowlier, De Roovere, Lotti, Belcanto, Stoomboot en vele andere .

Levien werd afgelopen seizoen zeer gesmaakt tijdens de hommage aan Dimitri Van Toren. Op vraag van velen komt hij nu solo. Tijdens dit concert brengt hij enkele liedjes uit deze hommage maar vooral eigen werk.

Levien is een Close-up Concert, een voorstelling in intieme setting. De theaterstoelen staan op het podium waardoor je van dichtbij kan genieten.

i.s.m Mandala vzw

Media

Levien op TV Limburg