Op weg naar een actiever leven!

Beweeg je te weinig of is de eerste stap naar een actiever leven moeilijk voor jou? Dan kan je terecht bij onze Bewegen op Verwijzing-coach Kim Abrams. Zij werkt samen met jou een beweegplan uit dat volledig aangepast is aan jouw noden en mogelijkheden. Je betaalt 5 euro per kwartier voor de coaching. Als je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming, betaal je slechts 1 euro per kwartier. Je mutualiteit kan je ook een gedeeltelijke terugbetaling aanbieden.

Opglabbeek start met het project 'Bewegen Op Verwijzing'. Dankzij dit project gaan mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever leven. Meer bewegen zorgt er namelijk voor dat die risico's stevig verminderen. Het project wordt ondersteund door de Vlaamse Overheid. De gemeenten As, Opglabbeek en Zutendaal stelden een gezamenlijke 'Bewegen op Verwijzing'-coach aan: Kim Abrams.

Heb je zin gekregen om de eerste stap te zetten? Spreek erover met je huisarts. Hij of zij helpt je verder op weg en schrijft een verwijsbriefje om de 'Bewegen Op Verwijzing'-coach te contacteren.

Meer info?

  • Gezondheidsambtenaar Roos Gabriels – roos.gabriels@opglabbeek.be – 089 81 01 04.
  • Bewegen Op Verwijzing-coach Kim Abrams – 0478 73 53 72 (enkel te contacteren na verwijsbrief van je huisarts).