TIRADE 2.017 (try-out)

Stijn Meuris over de stand van het land! Na het onverwachte succes van de eerste Tirade afgelopen seizoen - alle veertien voorstellingen waren in geen tijd uitverkocht - heeft Stijn Meuris de smaak te pakken. Dus komt de debutant op verzoek van velen met een vervolg, maar ook omdat het nodig is. De eerste 'eindejaarsconference' van Meuris behandelde in hoog tempo de onkunde, de hufterigheid en ...

Wanneer

vrijdag 24 november 2017 van 20:15 tot 20:15

Waar

den Ichter
Kapelstraat 16, 3660 Opglabbeek

Prijs

€ 14 (Basistarief: 14,00 €; abo: 10,00 €; vvk: 12,00 €)

Reservaties

Mail: uit@opglabbeek.be

Omschrijving

Stijn Meuris over de stand van het land!

Na het onverwachte succes van de eerste Tirade afgelopen seizoen - alle veertien voorstellingen waren in geen tijd uitverkocht - heeft Stijn Meuris de smaak te pakken. Dus komt de debutant op verzoek van velen met een vervolg, maar ook omdat het nodig is.

De eerste 'eindejaarsconference' van Meuris behandelde in hoog tempo de onkunde, de hufterigheid en het Grote Liegen van onze nationale leiders. Met humor en scherpzinnige observaties, maar ook met een ongekende felheid. And guess what: dat zijn ook de ingrediënten van Tirade 2.017, maar dan geschreven op maat van 2017. Aan materiaal alvast geen gebrek.

"Je zou het gewoon storytelling kunnen noemen, maar dan met een oprechte boosheid" aldus Meuris vorig jaar. "Een boosheid die niet langer weg te zetten valt als het ongenoegen van enkele zuurpruimen, maar die bij steeds meer mensen begint te jeuken." Dat daarbij regelmatig gelachen kan worden is een bonus.

Tirade 2.017 belooft een handenwrijvend vervolg te worden op iets wat stilaan de allures van een reeks begint te krijgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Tirade
Copyright: Jimmy Kets