Sabien Tiels & Academie Ga voor Kunst

Sabien Tiels in een akoestische set met topmuzikant Marco Cirone (u misschien bekend als frontman van het onlangs uitverkochte tributeconcert rond Fleetwood Mac) én een koperensemble van studenten van de muziekacademie Ga voor Kunst onder leiding van dirigent Sven Creyns. Twintig jaar geleden ontpopte Sabien Tiels zich als singer-songwriter en scheerde hoge toppen met haar eerste van A tot Z ...

Wanneer

vrijdag 26 januari 2018 van 20:15 tot 20:15

Waar

den Ichter
Kapelstraat 16, 3660 Opglabbeek

Prijs

€ 14 (Basistarief: 14,00 €; abo: 10,00 €; vvk: 12,00 €)

Reservaties

Mail: uit@opglabbeek.be

Omschrijving

Sabien Tiels in een akoestische set met topmuzikant Marco Cirone (u misschien bekend als frontman van het onlangs uitverkochte tributeconcert rond Fleetwood Mac) én een koperensemble van studenten van de muziekacademie Ga voor Kunst onder leiding van dirigent Sven Creyns.

Twintig jaar geleden ontpopte Sabien Tiels zich als singer-songwriter en scheerde hoge toppen met haar eerste van A tot Z zelfgeschreven album "Hou je morgen nog van mij?". Het vervolg is gekend. Trouw aan haar eigen muziekstijl baande ze zichzelf een weg doorheen het Nederlandstalige muzieklandschap.

Voor haar zevende album en de gelijknamige theatervoorstelling kroop ze in de pen met heel wat op zijn minst apart te noemen "mannelijk schoon". Met o.m. Stef Bos, Johan Verminnen, Guido Belcanto, Wigbert, Stoomboot, Rocco Granata, Berlaen en Marcel de Groot schreef ze - gedreven door de Muze - elf fonkelnieuwe songs die in haar nieuwste theaterprogramma vlotjes doorheen de rest van haar oeuvre dwarrelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Sabien Tiels
Copyright: Sabien Tiels

Tags

vivavlaanderen, ,