De werken op de Weg naar Zwartberg zijn afgerond. De afgelopen weken werden de nutsleidingen verplaatst. Het verkeer kan weer normaal verlopen, tot na het bouwverlof.

Voor het derde jaar op rij wonnen de leerlingen van het vierde leerjaar van De Zandloper het leesproject Lees 1 7 en het pakket gloednieuwe strips voor hun klas. Samen lazen ze rond de 10 boeken per leerling.

Standplaats 31 op het kermisplan van Opglabbeek is vrijgekomen. Geïnteresseerden moeten zich ten laatste op 31 juli 2014 kandidaat stellen. Om de diversiteit op de kermis te versterken zal op deze geen lunapark (of soortgelijke inrichting) toegelaten worden, de voorkeurgaat uit naar een kinderattractie .

Iedere schoolvakantie staat er groep enthousiaste animatoren klaar om kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Heb jij hier ook zin in? Is dit echt iets voor jou? Word dan ook animator bij speelpleinwerking Deugniet.

Samen met je mede-moni’s bereid je allerlei leuke activiteiten voor en bezorg je tientallen kinderen een plezante tijd. Je krijgt er veel plezier en een vrijwilligersvergoeding voor terug.

Info: Yves Janssen – yves.janssen@opglabbeek.be – 089/810 914

De zomer staat voor de deur en wij kijken alweer uit naar een vakantie bomvol speelpleinplezier. Speelpleinwerking Deugniet staat de hele zomer klaar om alle kinderen van 6 tot 12 jaar (geboortejaar 2008 – 2002) een superleuke vakantie aan te bieden. Bekijk hier het programma.

Abonneren op OPGLABBEEK.be RSS