Sinds kort kunt u met bancontact betalen aan de loketten van de dienst bevolking in het gemeentehuis en bij de dienst vrije tijd in het Troempeelke

De ‘Week van de Sportclub’ is het moment voor sportclubs en sportdiensten om hun werking en activiteiten extra in de kijker te plaatsen. Tijdens deze week zetten de sportclubs hun deuren open met de boodschap “Wij willen jou erbij.” Bloso, ISB en de Vlaamse Sportfederatie zijn overtuigd dat de sportclub de ideale plek is om levenslang te sporten.

Wilt u zelf een compostvat opstarten maar weet u niet goed hoe te beginnen? Ondervindt u problemen bij het composteren? Of wilt ugewoon eens een kijkje gaan nemen?

Iedere eerste zaterdag van de maand van april tot oktober is de demoplaats aan het volkstuincomplex geopend tussen 10u tot 12u. De volgende demo is op zaterdag 6 september.De compostmeester vertelt u met plezier de kneepjes van composteren en ecologisch tuinieren.

Het volkstuincomplex is gelegen naast het recyclagepark, Industrieweg-Zuid 2063.

Politie en parket zijn op zoek naar getuigen die verdachte voertuigen hebben opgemerkt op dinsdag 19 augustus 2014 omstreeks 9u op de Donderslagweg in Houthalen-Helchteren, aan oprit nr. 30 van de E314 en op de E314 richting Nederland. Het kan bijvoorbeeld gaan om voertuigen met een gevaarlijk en onregelmatig rijgedrag.

Op 5 augustus starten de wegenwerken op de Weg naar Zwartberg. Over de volledige lengte van de werf wordt eenrichtingsverkeer ingevoerd. Verkeer richting centrum kan doorrijden, verkeer in de richting van Zwartberg wordt omgeleid via het industrieterrein.

Er worden nieuwe fietspaden en riolering aangelegd. Het wegdek krijgt een nieuwe toplaag.

Voor de uitvoering van de Duinengordel-meerjarenplanning gaat de gemeente Meeuwen-Gruitrode over tot de aanwerving van (m/v):

  • projectcoördinator
  • projectmedewerker

Bekijk de advertentie voor meer info over de functies en sollicitatieprocedure.

Abonneren op OPGLABBEEK.be RSS